Acties voor de Warmste Week: praktische tips

Wil je in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel een actie opzetten ten voordele van de Stichting Hubi & Vinciane? Fijn! Hoe pak je dit aan?

Wat is De Warmste Week?

Jaarlijks organiseert radiozender Studio Brussel i.s.m. de Koning Boudewijnstichting De Warmste Week. Dit event gaat telkens door in de week voor kerstmis. Iedereen kan zelf een actie opzetten, meelopen met de Warmathon, een plaat aanvragen, … ten voordele van een goed doel.

Wie kan een actie organiseren?

Je kan zelf een actie opzetten of samen met je sportvereniging, vrienden, collega’s … Organiseer je een actie met meerdere mensen, dan moet je wel één contactpersoon opgeven.

Hoe kan je een actie organiseren?

Logo Hubi & Vinciane

De Stichting Hubi & Vinciane is één van de geregistreerde goede doelen van De Warmste Week. Registreer je actie via dewarmsteweek.stubru.be. Dit kan vanaf woensdag 18 september 2019 tot en met 23 september 2019 om middernacht. Je zorgt zelf voor de publiciteit van de actie. Als je inlogt op de website van De Warmste Week, kan je daar promotiemateriaal downloaden. Ook kunnen we jouw actie vermelden op de website en Facebookpagina van de Stichting Hubi & Vinciane. Mail daarvoor naar Catherine Billiau: billiauc@hotmail.com.

Wat doe ik met het ingezamelde geld?

Stort het ingezamelde geld niet rechtstreeks op de rekening van de Stichting Hubi & Vinciane, maar maak het over via www.dewarmsteweek.be. Log in op je persoonlijke dashboard, selecteer ‘Stichting Hubi & Vinciane’, klik door op ‘mijn betaling’ en voer de betaling uit. Vanaf begin januari 2020 zorgt de Koning Boudewijnstichting ervoor dat het geld van jouw actie bij de Stichting Hubi & Vinciane terechtkomt. Denk je er ook aan om de Stichting Hubi & Vinciane te informeren over je actie en de opbrengst? Mail daarvoor billiau.muriel@telenet.be. Bij haar kan je ook terecht met financiële vragen over de actie. Let op: stortingen in het kader van deze actie geven geen recht op een fiscaal attest.

Alvast bedankt en veel succes met het organiseren van je actie!

Meer info: https://dewarmsteweek.stubru.be/goededoelen/stichting-hubi-en-vinciane