Home

WELKOM

Hubi & VincianeDe Stichting Hubi & Vinciane streeft een integrale benadering van ontwikkeling na en ondersteunt daarom de streekontwikkeling van de regio Parakou-N’dali met projecten in de gezondheidszorg, het onderwijs en het ondernemerschap met focus op landbouw en voedselvoorziening.

 Deze Stichting van openbaar nut is opgericht in 1982 ter nagedachtenis van het jonge koppel Dr. Hubi (Hubert) Adriaens, geneesheer-directeur in een brousseziekenhuis in Papané en zijn verloofde Vinciane Van Assche Lees meer »

NIEUWSFLASH

Nieuwe projecten op zoek naar jonge peters en meters

Dit jaar vieren we met onze vele vrijwilligers en donateurs “35 jaar werken aan een droom met Benin” en grijpen deze verjaardag aan om twee nieuwe peterschapsprojecten op te starten: een project gekoppeld aan het programma met de Beninese lagere scholen en een project ondernemerschap voor jonge vrouwen. Lees meer »

Schrijf je nu in voor het grote verjaardagsfeest op 8/10

Zondag 8 oktober om 14.30u is het groot verjaardagsfeest in zaal Wagehuys in Leuven. Schrijf je vandaag nog in via www.hubi-vinciane.be/event en geniet van muziek van topartiest Raf Walschaerts (Komilfoo) en opkomend talent Lubiana en een pittig gesprek met Kathleen Cools en haar gasten Reginald Moreels en Philippe Henon , gevolgd door een verjaardagsdrink.

Summer School

De Summer School Benin is een samenwerking tussen Materialise en de Stichting Hubi & Vinciane om jaarlijks drie opvallend verstandige én ondernemende baccalaureaatstudenten uit Benin te selecteren en hen vervolgens een beurs te geven waarmee ze een bachelor aan de universiteit kunnen halen.

Lees meer »

Startschot feestelijkheden 35 jaar – 1982-2017

Op 6 september stonden de vrijwilligers centraal, die van het eerste uur en ook zij die vandaag nog actief zijn.

Lees meer »

« Pagina 1, 2, 3 ... 26 »