Stichting Hubi & Vinciane in de kijker – Bedankt!

* Stad Antwerpen steunt project malnutritie
* Bart en Els Van Der Schueren – Janssens – 50 jaar
* Huwelijksverjaardag Inge en Paul Herijgers-Vanderstappen
* Wies Beckers 60 jaar
* Viering 15 jaar GROS Schilde
* Binnenkort: Music for life – de warmste week: en wat organiseer jij ten voordele van de Stichting Hubi & Vinciane?

* Stad Antwerpen steunt project malnutritie

We ontvingen 2.500 euro van de stad Antwerpen voor de screening van ernstig ondervoede kinderen. Belangrijk hierbij is ook de begeleiding van de moeders : ze krijgen advies over gezonde voeding en ze worden betrokken bij de activiteiten in de ziekenhuistuin om nadien zelf groenten te kweken.

* Bart en Els Van Der Schueren – Janssens – 50

Bart en Els lieten giften storten als geschenk voor een verjaardagsfeest dat ze gaven.  Proficiat, hartelijk dank en we wensen hen een prachtige verjaardag

* Huwelijksverjaardag Inge en Paul Herijgers-Vanderstappen

Inge en Paul vieren hun huwelijksverjaardag en delen deze vreugde met de Stichting. Proficiat, hartelijk dank en nog vele jaren samen gewenst!

* Wies Beckers 60 jaar

Wies viert haar verjaardag, en neemt als geschenk het succesvolle afstuderen van dochter Hannah aan. Andere geschenken ziet ze graag richting Stichting gaan. Proficiat en dankjewel.

 

* Viering 15 jaar GROS Schilde

GROS Schilde, waarvan we regelmatig steun ontvangen, viert op 26/8 haar 15 jarig bestaan en onze Stichting staat ook dan in de kijker.

 

 

 

* Binnenkort: Music for life – de warmste week: en wat organiseer jij ten voordele van de Stichting Hubi & Vinciane …

 

 

 

 

Hartelijk dank aan alle gulle gevers! Het is niet altijd mogelijk u persoonlijk te bedanken. Daarom betuigen we langs deze weg onze oprechte dank aan al onze sympathisanten. Zonder uw steun is er immers geen Stichting. We hopen ook in 2017 op uw gulle bijdrage te mogen rekenen.

Jan Maryssael