Corrida van Leuven 2024 – Doe mee !

Het is een traditie. Ook dit jaar kan je op 29 december weer deelnemen aan de Eindejaarscorrida in Leuven én tegelijkertijd de projecten van Stichting Hubi & Vinciane financieel ondersteunen.

Maar dit jaar richten we ons tot bedrijven én tot individuele lopers

Individuele lopers : Schrijf je nu in !

Stichting Hubi & Vinciane is zoals altijd van de partij en maakt je deelname eenvoudig. Wij zorgen voor de formaliteiten, inschrijving (onze kost 15 euro), borstnummer, kleedruimte, …

Na het lopen garanderen we je plezier in onze ‘après-run’ bar met een hapje en drankje voor lopers, collega’s, vrienden en familie in Kinepolis Leuven.

On top bieden we je dit jaar in samenwerking met The Extra Mile een runners’ guide met trainingschema en tips.

Voor het sportieve gedeelte kan je zoals gewoonlijk kiezen uit 3 afstanden :
4 km – 8 km – 12 km.

Meer informatie over het project :
Nieuwe materniteit in Boko

Het Saint-Jean-de-Dieu ziekenhuis in Boko heeft een acute nood aan een uitgebreide materniteit. Sinds 4 jaar is het aantal bevallingen en opnames verdubbeld, waardoor de capaciteit van het ziekenhuis overschreven is. Er is haast bij om een nieuwe, grotere en beter uitgeruste materniteit te bouwen.

Met jouw steun kunnen we dit realiseren!

De provincie West-Vlaanderen financiert al een derde van het benodigde bedrag, maar we hebben nog 140.000 euro nodig. Jouw gift kan het verschil maken voor een veilige geboorte voor baby’s en een gezonde toekomst voor moeders.

Bij jouw inschrijving voor de Corrida kun je een donatie doen:

  • 25 euro voor een babyweegschaal
  • 50 euro voor een bevalling
  • 75 euro voor een startpakket moeder-kind
  • 150 euro voor een couveuse
  • Of elk ander bedrag naar keuze

Doe direct via het inschrijvingsformulier een donatie. Laten we samen lopen en schenken voor een betere toekomst voor de moeders en pasgeborenen in Boko!

Met dank aan onze sponsors