Onze Ambassadeurs

De Stichting Hubi & Vinciane kent de titel ‘ambassadeur’ toe aan mensen die erg betrokken zijn bij de Stichting en die hun bekendheid of ervaring willen gebruiken om via hun netwerk de Stichting positief onder de aandacht te brengen.

Hier zetten we hun verhaal in de kijker.

Ambassadeur Kathleen Cools

Vlaams journalist en TV gezicht Kathleen Cools engageert zich om onze Stichting meer bekendheid te geven. Zelf licht ze haar engagement als volgt toe:

“Ik kwam heel toevallig in contact met Hubi & Vinciane, als moderator voor een informatie-avond die de stichting organiseerde. Daar raakte ik erg onder de indruk van de filosofie van het project, de professionele aanpak van de mensen die er hun schouders onder hebben gezet, en hun enthousiasme. Als ambassadeur wil ik graag helpen om deze krachtige organisatie mee verder te ondersteunen en, wie weet, wat meer bekendheid te geven, want dat verdienen ze.”

Ambassadeur Machteld Cuyt

Sinds enkele jaren laat Machteld Cuyt geen kans onbenut om de Stichting te steunen. Vanuit de familiezaak Cuyt Orthopedie maar ook via haar persoonlijke netwerk van vrienden en kennissen weet ze steeds opportuniteiten te vinden om mensen te mobiliseren.