Nieuwjaarswensen van het Beninse team aan het Belgische team

2021 ligt achter ons en 2022 is gestart. Weer een jaar voorbij ! Voor ons lokale team is het nieuwe jaar een geschenk van God.

Naar goede gewoonte startte het Beninse team het nieuwe jaar met mekaar een goede gezondheid, geluk en vrede toe te wensen. Ook voor het Belgische team hebben ze hun wensen klaar.


Eric Dossou Gbété

Eric Dossou Gbété voedingsdeskundige

Wij wensen het Belgische team een gelukkig 2022. Hopelijk worden al jullie wensen vervuld !


Samadou Sidi

Samadou Sidi, landbouwkundige

Onze beste wensen aan het managementteam van de Stichting en aan al die vrijwilligers die kosten noch moeite sparen om fondsen en goederen te werven voor onze projecten hier in Benin.


Moussa Ousmane Yaya

Moussa Ousmane Yaya, landbouwkundige

Gelukkig Nieuwjaar aan alle vrijwilligers en leden van de Raad van Bestuur van de Stichting in België. Ik wens jullie een jaar vol voorspoed, geluk, gezondheid en succes bij jullie verschillende activiteiten.


Antoinette Chabi

Antoinette Chabi, verantwoordelijke onderwijs

Mijn beste wensen gaan uit naar het managementteam en naar alle vrijwilligers en sponsors die ons steunen bij onze activiteiten in Benin. Wij kunnen jullie alleen maar een lang leven toewensen voor al jullie inspanningen om de kwetsbaren in Benin te helpen. Wij wensen jullie een gelukkig en vredevol jaar. Hopelijk blijven we gespaard van corona zodat wij heel binnenkort het veertigjarig bestaan van de Stichting hier in Benin kunnen vieren.


Bruno Boni Biaou

Bruno Boni Biaou, verantwoordelijke boekhouding

Voor 2022 wens ik het beste aan de directie en alle vrijwilligeres van de Stichting Hubi en Vinciane in België. Dankzij jullie inspanningen kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn van de Beninse bevolking. Ik wens jullie een gelukkig en vooral een gezond nieuw jaar.


Chamsou-Dine Baguiri

Chamsou-Dine Baguiri, verantwoordelijke communicatie

Gelukkig Nieuwjaar 2022 aan het hele team en aan de vrijwilligers van de Stichting Hubi en Vinciane in België. Ik wens jullie een gezond, succesvol en lang leven. Een welgemeende dankuwel voor alle acties die jullie ondernemen en ondersteunen om de levenskwaliteit van de Beniners, en in het bijzonder de kinderen, jongeren en vrouwen, te verbeteren Wij engageren ons om jullie inspanningen te verdubbelen  om zo de doelstellingen van de Stichting te realiseren.


Marcienne Houénou

Marcienne Houénou, directeur van de Stichting

Ik wens jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar ! In de eerste plaats wens ik jullie een goede gezondheid en succes in jullie ondernemingen. Jullie inspanningen laten ons toe om hier waardevolle en duurzame projecten te realiseren. Ik hoop ook dat 2022 het laatste jaar is waarin Covid-19 het ons zo moeilijk maakt.


Maak kennis met onze lokale medewerkers in het filmpje waarin zij jullie persoonlijk hun wensen overmaken.