Bijbenen voor Benin

Bijbenen voor Benin

Voor onze jaarlijkse sportieve fundraising challenge ‘Bijbenen voor Benin’ gaan we dit jaar voor een dubbele formule: we nemen niet alleen deel aan de Eindejaarscorrida in Leuven op 26 december, maar we organiseren ook opnieuw van 1 tot 25 december onze ‘Challenge’ waarbij je al wandelend, lopend of fietsend kilometers sprokkelt voor onze virtuele reis van Leuven naar Parakou én terug.

De opbrengst van deze fundraising gaat integraal naar ons project.

‘Gezonde voeding, lokaal geteeld’

BIJBENEN VOOR BENIN – 2021

Je kunt deelnemen aan de Eindejaarscorrida in Leuven op 26 december of aan de Challenge van 1 tot 25 december of aan allebei!

  • Voor de Eindejaarscorrida loop je op 26 december 4, 8 of 12 kilometer door de straten van Leuven.
  • Voor de Challenge wandel, fiets of loop je alleen of in groep wanneer, waar en hoe vaak je wil tussen 1 en 25 december. De kilometers die je aflegt, geef je zelf in in de inschrijvingsmodule op onze website of je maakt gebruik van je strava-app waarvoor je een activeringscode krijgt. Zo verzamelen we samen kilometers en brengen we onze virtuele loper steeds verder op zijn reis van Leuven naar Parakou en terug. Dé ideale motivator om ook in de korte en donkere herfstdagen toch buiten te komen! Op onze website kun je trouwens vanaf 1 december live volgen waar onze virtuele reiziger zich bevindt. Hoe meer kilometers jij doet, hoe dichter we bij ons einddoel geraken!

ONS PROJECT ‘Gezonde voeding – lokaal geteeld’

In de 70 dorpen van de regio waar wij actief zijn, willen wij geïrrigeerde gemeenschappelijke groentetuinen aanleggen. Die zorgen niet alleen, zowel in het regen- als in het droogseizoen, voor een noodzakelijke aanvulling op de voeding van de kinderen en dorpelingen, maar zorgen ook voor een duurzame plaatselijke tewerkstelling in Beninse mini-ondernemingen. Meer informatie vind je op onze website. Voor 13 tuinen hebben we al subsidies en schenkingen ontvangen. Nog 57 te gaan… In 2022 hebben we de ambitie om er nog een tiental aan toe te voegen. Om dat te realiseren hebben we ongeveer 75 000 euro nodig!

INSCHRIJVEN

Schrijf je snel in en duid aan of je wil deelnemen aan de Eindejaarscorrida op 26 december, aan de Challenge van 1 tot en met 25 december of aan allebei!

  • Kies je voor de Corrida, dan zorgen wij voor je inschrijving.
  • Kies je voor de Challenge, dan zorgen wij, als je dat wenst, voor een activeringscode voor je Strava-app
  • Kies je voor allebei, dan zorgen wij voor je inschrijving in de Corrida én voor je activeringscode.

DONEREN

Vergeet bij je inschrijving niet aan te duiden welk financieel steentje jij wil bijdragen aan ons project ‘Gezonde voeding – lokaal geteeld’. Zowel kleine als grote bijdragen zijn welkom uiteraard, maar denk eraan dat je vanaf een gift van 40 euro, een fiscaal attest ontvangt!

  • Pakketje zaden en plantgoed: 20 euro
  • Een set gereedschap (spade, hark, hak): 50 euro
  • Een workshop evenwichtige voeding voor 50 jonge moeders: 100 euro
  • Bijdrage voor een irrigatiesysteem met zonnepanelen: 150 euro
  • Bijdrage voor de aanleg van een waterput: 250 euro

Tijdens de inschrijving kan je online betalen, maar je kan ook altijd een bedrag overschrijven op het rekeningnummer BE14 7865 8929 4683 van de Stichting Hubi & Vinciane met de vermelding “Challenge 2021“.

LAAT JE ZIEN!

Zodra je je inschrijft voor de Challenge, ontvang je van ons een rugnummer en – als je dat wenst – een link naar de strava-app. Het zou leuk zijn moest je foto’s van jou of je groep als ‘Bijbeners in actie’ mét het rugnummer duidelijk zichtbaar willen delen op één van onze sociale media of naar ons opsturen via mail zodat wij het kunnen publiceren op onze website:

Twitter : https://twitter.com/HubiVinciane
Linkedin : https://www.linkedin.com/in/stichting-hubi-vinciane
Facebook : https://www.facebook.com/hubivinciane/
Instagram : https://www.instagram.com/hubivinciane/