Jongerenwerking

Een 15-tal jongeren, studenten, stagiaires en 20- tot-30-jarige sympathisanten hebben hun krachten gebundeld en samen de jongerengroep Stichting Hubi & Vinciane gevormd.

Het doel van deze jongerengroep is om met een frisse kijk verschillende, nieuwe initiatieven voor Hubi & Vinciane te bedenken en uit te voeren.

Zo is hier het peter/meterschap gelanceerd. Als peter of meter engageer je je tot een kleine maandelijkse bijdrage en ontvang je op regelmatige basis nieuws over het project dat jij ondersteunt.

Daarnaast wilt de jongerengroep ieder jaar een sterk partnership met ‘De Warmste Week’ van Studio Brussel uitwerken.

Verkoop van kussenslopen ten voordele van de stichting.

Eind 2017 werden op verschillende zaterdagen en zondagen kussenslopen verkocht ten voordele van de stichting. Deze actie was een groot succes en werd in 2018 herhaald. In 2019 namen ze het Wereldcafé in Leuven een zondag over ten voordele van de Stichting.

Zo hopen de jongeren dat zij met hun initiatieven ook een steentje kunnen bijdragen aan de droom van de Stichting Hubi & Vinciane.

De jongerengroep

Jongerenwerking

Vorig jaar hebben we met enkele jongeren onze krachten gebundeld en samen de jongerengroep stichting Hubi&Vinciane gevormd.

Jongerenwerking – Lisa Treunen in Benin en bij de Stuurgroep JEUGD

In maart was ik als studente Marketing UCLL gedurende 12 weken op stage bij CAMFP,