Nieuwsberichten

Selecteer één of meerdere trefwoorden:

Versterking van het team van vrouwelijke voedingsambassadeurs

Mijn naam is BARANON Nadiath. Ik werd gekozen als Femmes Ambassadrices de Nutrition (FAN) om de activiteiten om ondervoeding in mijn dorp te bestrijden.

Financieel verslag 2019

Voorlopig overzicht in 2 grafieken.

Pandemie-Covid 19: een bedreiging voor Benin

Benin wordt, net als veel andere landen in de wereld, geconfronteerd met de coronaviruspandemie, die al veel slachtoffers wereldwijd heeft geëist.

Poème : Fête des femmes

Femme sois fière de toi
Fière de toi et de ta voix
Fière de ta voix et de ta foi

Ik ben Awaou OROU BOUM

Ik ben Awaou OROU BOUM en ben in juni 2019 beginnen werken bij de Stichting als voedingscoördinatrice op het project ter bestrijding van acute ondervoeding.

Feest bij CLCAM op de dag van de vrouw

Op de internationale dag van de rechten van de vrouwen staat de strijd voor vrouwenrechten en het terugdringen van de genderongelijkheid centraal.

Aquaponic : Integrale productie van vissen en groenten

De Stichting heeft verschillende pogingen ondernomen om een efficiënte en duurzame oplossing te vinden tegen ondervoeding.

Opsporing van acute ondervoeding bij kinderen tussen 0,5 en 5 jaar

In haar strijd tegen ondervoeding bij moeder-kind paren, organiseert de Stichting in de dorpen gelegen in haar werkgebied actieve campagnes om acute ondervoeding op te sporen.

Een container voor Benin dankzij onze gulle gevers

Eind april is er opnieuw een meer dan goed gevulde container richting Benin vertrokken. Er kon bij wijze van spreken geen speld meer bij.

1 2 3 20