Nieuwsberichten

Selecteer één of meerdere trefwoorden:

Stichting Hubi & Vinciane bestaat 40 jaar!

Stichting Hubi & Vinciane (SHV) werd 40 jaar geleden, in 1982, opgericht als eerbetoon aan Hubert (Hubi) Adriaens en Vinciane Van Assche.

Benin viert 62 jaar onafhankelijkheid in Luik

In het kasteel van Oupeye in de provincie Luik waren zo’n 150 genodigden aanwezig op de receptie die werd aangeboden door dr. Benoît Akando.

Ismael Bako organiseert een basketbalkamp voor Beninse jongeren

Toen Ismael Bako vorig jaar in Benin was, beloofde hij dat hij verschillende projecten zou organiseren voor de jonge Beninse basketters

In de kijker – 2022

Heel wat vrijwilligers nemen zelf het initiatief om onze Stichting in de kijker te zetten of een evenement te organiseren ten voordele van de Stichting

De dertien gemeenschappelijke moestuinen zijn klaar!

Het moestuinenproject kadert in onze strijd tegen ondervoeding, is ongeveer een jaar geleden opgestart en is bijna volledig volgens planning verlopen.

Morelle Capochichi, gynecologe-verloskundige en hoofdarts van Saint-Jean-de-Dieu in Boko.

Sinds 1982 hebben Hubi en Vinciane bijna 30.000 kinderen op de wereld gezet. Help hun droom te verwezenlijken met de bouw van een nieuwe kraamafdeling.

Bijeenkomst van de technische en financiële partners werkzaam in Borgou

De Association pour le Développement des Communes de Borgou organiseerde een bijeenkomst voor alle partners (TFP’s) actief in de regio Borgou

Opleiding natuurlijke geboortebeperking voor de animatrices van de Stichting

De animatrices van onze Stichting volgden van 1 tot en met 3 juni een opleiding over natuurlijke anticonceptie onder leiding van Dr Félix Küchler.

De Stichting lanceert het preventieproject voor niet-overdraagbare ziekten

Stichting Hubi & Vinciane start een nieuw project op in Benin, meer bepaald een project ter preventie van niet-overdraagbare ziekten (NOA)

1 2 3 23