Nieuwsberichten

Selecteer één of meerdere trefwoorden:

Brusselse Odisee-studenten organiseren screenings en bloedinzameling in Benin

Twee weken lang trokken verpleegkundestudenten van de Brusselse Odisee-hogeschool naar Benin om er onder meer aan wondzorg en bloedinzameling te doen

Wereldwaterdag 22 maart 2024

Meer dan 30 jaar geleden riepen de Verenigde Naties 22 maart uit tot Wereldwaterdag. Die dag besteden we extra aandacht aan het belang van water.

Een nieuwe dynamiek voor het Beninse team

In februari 2024 volgde het Beninse team een opleiding ‘teamdynamiek’. Drie dagen lang verbleven ze allemaal samen in Grand Popo

Ondervoeding bij jonge kinderen blijft dalen!

De verschillende screeningscampagnes voor acute ondervoeding hebben tot een aanzienlijke daling van het aantal ondervoede kinderen geleid.

Een nieuwe administratief en financieel verantwoordelijke voor het team in Benin

Begin november vervoegde Diayai Dini ADEBI het lokale team van onze Stichting als nieuwe administratief en financieel verantwoordelijke.

Sandrine Platteau, ambassadrice van België in Benin, bezoekt onze projecten

“Beperkte middelen, grote impact”, zo kenmerkt Sandrine Platteau Stichting Hubi & Vinciane na een bezoek aan onze projecten in Benin.

In de kijker – 2024

Heel wat sympathisanten en vrijwilligers nemen zelf het initiatief om onze Stichting in de kijker te zetten of een evenement te organiseren ten voordele van de Stichting.

Benefietavond ‘Dromen Durven Doen’ een groot succes

Met getuigenissen van Dominique Persoone, Loubna Khalkhali en Herman Van Rompuy. En Kathleen Cools leidde als perfecte gastvrouw het geheel in goede banen.

Ian Thomas onder de indruk van onze projecten

Op vraag van de Stichting bezocht de Vlaamse zanger Ian Thomas onze verschillende projecten in Benin.

1 2 3 23