Organiseer een actie

Zin in om een actie te organiseren ten voordele van de projecten in Benin?

Stuur ons een mail: info@hubi-vinciane.be . We ondersteunen u met banners, flyers en maken uw actie bekend via onze kanalen.

Particulieren zijn al meer dan 30 jaar een belangrijke steunpilaar. Wil u als sympathisant een actie, klein of groot organiseren, aarzel niet en contacteer ons!

Bedrijven en organisaties zijn meer en meer bewust van het belang van hun waarden en hun maatschappelijke rol voor werknemers, klanten en leveranciers. Geef uw sociaal engagement daadwerkelijk vorm met een actie of doe vrijwilligerswerk in België of Benin met uw personeel.

Verenigingen, jeugdverenigingen en serviceclubs in het bijzonder, zijn altijd een belangrijke steun geweest voor de Stichting. Organiseer uw jaarlijkse actie voor het goede doel dit jaar voor de projecten in Benin!

Scholen organiseren regelmatig acties in het kader van de vastenweek, de sociale projectweek of als sociaal project van de school. Werk met uw leerlingen mee aan een toekomst voor de jongeren in Benin.

Ben je een Student die droomt van een stage in Benin of wil je je sociaal engagement in België concreet tastbaar maken? Laat het ons vandaag weten. Meer info over stages vind je ook al op onze website.

Ben je op zoek naar een project op maat? Contacteer ons en wij denken met u mee!

Waarom kiezen voor de Stichting Hubi & Vinciane als uw goede doel?

  • Onze Stichting is een succesverhaal en werkt jaar na jaar met groeiend resultaat aan de droom van Hubi en Vinciane, steeds in nauw overleg met de lokale bevolking in Benin.
  • Vrouwen, moeders en kinderen, de meest kwetsbare groepen in Benin, hebben onze speciale aandacht.
  • Onze Stichting werkt in België uitsluitend met vrijwilligers die zich op een volledig transparante manier belangeloos inzetten. Dankzij die vrijwilligers zijn onze werkingskosten uitermate laag en gaat ruim 96% van alle inkomsten rechtstreeks naar Benin.
  • De activiteiten van onze Stichting worden ter plaatse continu opgevolgd door het team Benin, door regelmatig overleg tussen het team Benin en het team België en door een halfjaarlijks werkbezoek vanuit België.
  • Elke sympathisant ontvangt een driemaandelijkse nieuwsbrief met informatie over de activiteiten en de gerealiseerde projecten. Jaarlijks publiceren wij ook een gedetailleerd financieel verslag.
  • Giften vanaf 40 euro/jaar zijn in België fiscaal aftrekbaar.

In de kijker – 2023

Heel wat sympathisanten en vrijwilligers nemen zelf het initiatief om onze Stichting in de kijker te zetten of een evenement te organiseren ten voordele van de Stichting.

In de kijker – 2022

Heel wat vrijwilligers nemen zelf het initiatief om onze Stichting in de kijker te zetten of een evenement te organiseren ten voordele van de Stichting

In de kijker – 2021

Heel wat vrijwilligers nemen zelf het initiatief om onze Stichting in de kijker te zetten of een evenement te organiseren ten voordele van de Stichting.

In de kijker – 2020

Heel wat sympathisanten en vrijwilligers nemen zelf het initiatief om onze Stichting in de kijker te zetten of een evenement te organiseren ten voordele van de Stichting.

In de kijker – 2019

Heel wat sympathisanten en vrijwilligers nemen zelf het initiatief om onze Stichting in de kijker te zetten of een evenement te organiseren ten voordele van de Stichting.

In de kijker – 2018

Heel wat sympathisanten en vrijwilligers nemen zelf het initiatief om een evenement te organiseren ten voordele van de Stichting.