Kathleen Cools roept op tot deelname aan de Leuvense Corrida

Tijdens de Leuvense Corrida op 28 december 2014 zullen de lopers voor de Stichting Hubi & Vinciane aangemoedigd worden door kersvers ambassadeur Kathleen Cools.

Reeds voor de 17de maal organiseert de stad Leuven samen met atletiekclub DCLA de Leuvense corrida. Dit jaar lopen er heel wat lopers mee ten voordele van de Stichting Hubi & Vinciane. Ererector Marc Vervenne, voorzitter van de Stichting, loopt mee met de sympathisanten en sponsors.

Kathleen Cools, kersvers ambassadeur van de Stichting Hubi & Vinciane, doet langs deze weg een oproep om mee te lopen voor het goede doel. Schrijf je in voor de Corrida en meld je via mail of Facebook bij de Stichting Hubi & Vinciane.

Kathleen licht haar engagement voor de Stichting als volgt toe: “Ik kwam heel toevallig in contact met Hubi & Vinciane, als moderator voor een informatie-avond die de stichting organiseerde. Daar raakte ik erg onder de indruk van de filosofie van het project, de professionele aanpak van de mensen die er hun schouders onder hebben gezet, en hun enthousiasme.

Als ambassadeur wil ik graag helpen om deze krachtige organisatie mee verder te ondersteunen en, wie weet, wat meer bekendheid te geven, want dat verdienen ze.”

Corrida ’Bijbenen voor Benin’ https://www.facebook.com/events/1515395505382172/