Mondiale Kerstmarkt te Mechelen

Heb je ook zin in een lichtpuntje in de laatste dagen voor de feesten?
Zet dan alvast de Mondiale Kerstmarkt op 18 december in je agenda.

Mondiale Kerstmarkt

Deze originele kerstmarkt gaat door op het binnenpleintje van Sociaal Restaurant Refuge in de Onze-Lieve-Vrouwestraat 52 in Mechelen. Buiten dus, maar gezellig ingesloten in het midden van de stad. Even opwarmen kan altijd in Restaurant Refuge zelf. Uiteraard houden we rekening met de coronamaatregelen: een Covid Safe Ticket en mondmasker zijn verplicht.

Wat is er te doen?

Met 15 standhouders heeft deze Mondiale Kerstmarkt een leuk en interessant aanbod voor je in petto. Je scoort er zeker en vast een origineel cadeautje, terwijl stemmige livemuziek voor extra gezelligheid zorgt.

De partners van Mechelen Mondiaal leggen je graag uit wat zij doen voor de duurzame toekomst van hun projecten in het Zuiden. Op zoek naar leuke eindejaarscadeautjes? Koop ze dan op de Mondiale Kerstmarkt, je steunt er bovendien het goede doel mee.

Volgende standhouders zijn aanwezig:

Afractie – 11.11.11 – Damiaanactie – Oxfam Wereldwinkels – Hulpcomité Guatemala – Impore – Mama Lufuma – Samarpan – SISP – Mana Mfasha – TPSI – Stichting Hubi & Vinciane – Omgevingsfilosofie – AZV – Catapa

Praktisch
18.12.2021 | 13 – 18u
Onze-Lieve-Vrouwestraat 52
Gratis inkom

https://www.mechelen.be/mondiale-kerstmarkt