Een geboortelijst ten voordele van de Stichting

Bij de geboorte van Emile hebben de ouders Elisabeth en Olivier een geboortelijst samengesteld met producten die jonge moeders in Benin kunnen gebruiken na de bevalling en tijdens de eerste jaren van de baby.

Heb je interesse om ook zo’n geboortelijst aan te bieden ter gelegenheid van een geboorte ?

De Stichting helpt je daarbij. We maken samen een geboortelijst, gepersonaliseerd met de naam van de baby, het geboortekaartje, enkele foto’s, … en plaatsen deze op de website van de Stichting. Met een unieke url die je kan vermelden op het geboortekaartje.

Geboortelijst

Je bepaalt zelf de producten die je op de lijst wil plaatsen en ook de bedragen. Er bestaat een voorbeeldlijst die je zelf kan aanpassen. De geboortelijst wordt in een webshop gegoten en de bezoeker vult zijn winkelkarretje tot het gewenste bedrag is bereikt. Bij de betaling wordt het geld gestort op een rekening van de Stichting. Zelf ontvang je een overzicht van de personen die gestort hebben, het bedrag en de gekozen producten.

Geboortelijst

Interesse ? Neem dan contact op met pascale@hubi-vinciane.be

Ook voor andere gelegenheden zoals een huwelijk, een jubileum, een speciale verjaardag, … kan een lijst met goede doelen worden opgemaakt. In plaats van een storting op een algemene rekening kan dan een specifiek project worden gesteund.

En degenen die een storting van meer dan 40 euro doen, kunnen genieten van een fiscaal voordeel.