TRIUM Clinical Consulting en QbD in de bres voor Benin!

TRIUM Clinical Consulting en de Quality by Design (QbD) groep vieren hun tienjarig bestaan op een heel originele manier. Al hun medewerkers wereldwijd krijgen van 14 juni tot 11 juli wekelijks enkele sportieve uitdagingen voorgeschoteld. En de opbrengst van de actie gaat volledig naar de inrichting van het medisch centrum in Kassouala in Benin!

TRIUM Clinical Consulting organiseert samen met de Quality by Design (QbD) groep waar het deel van uitmaakt, het hele jaar 2021 fundraising activiteiten ten voordele van onze Stichting!

TRIUM is gespecialiseerd in klinische oplossingen voor de medische en biotech sector. Een Belgisch bedrijf dat wereldwijd CRO diensten, consultancy, klinische kwaliteitsdiensten en training aanbiedt. De QbD groep is gespecialiseerd in consultancy gericht op de ondersteuning van bedrijven bij het kwalitatief en veilig op de markt brengen van hun producten of therapieën. Klanten kunnen bij TRIUM en QbD terecht voor de begeleiding van de volledige lifecycle van hun producten van R&D tot distributie.

De missie van TRIUM Clinical Consulting stelt expliciet dat ze een partnerschap willen aangaan met hun medewerkers en klanten. Maar samen met de veertig collega’s van TRIUM en de driehonderd medewerkers van QbD willen ze ook investeren in duurzame ontwikkelingsprojecten in de medische sector. En om dat doel te realiseren vonden ze de ideale partner in de Stichting Hubi & Vinciane.

Fundraising

Een eerste activiteit bracht al een mooi bedrag op dat gebruikt zal worden voor de aankoop van medisch materiaal voor de hospitalen Saint-Martin in Papané en Saint-Jean-de-Dieu in Boko. We vermelden hier graag Bakkerij Laenen uit Olen, 4Bikes Westerlo, WestFit Multisport Academy, Creanina, Schoenmaker Lier, Studio Mira en Kat Wouters die deze activiteit sponsorden.

Een tweede activiteit vindt plaats van 14 juni tot 11 juli. Alle medewerkers wereldwijd (België, Frankrijk, Nederland, Spanje, Mexico en Columbia) worden wekelijks sportief uitgedaagd. De opbrengst van die activiteit gaat integraal naar de uitrusting van het medisch centrum in Kassouala. TRIUM en de QbD groep willen hun steen(tje) bijdragen door geld in te zamelen voor de aankoop van één of meerdere onderzoekstafels en -lampen.

Andere fundraising activiteiten worden nog volop uitgewerkt. Het verplicht telewerken dwingt wel tot extra creativiteit, maar gelukkig is dat voor TRIUM geen probleem. Van een ‘remote’ tombola tot een heuse radioshow, alles wordt uit de kast gehaald om geld in te zamelen. En zodra de medewerkers terug naar kantoor mogen, staat een kooklustige collega al klaar om soep te maken voor het goede doel. De sportieve collega’s hebben zich alvast – goed op tijd – ingeschreven voor de ‘Bijbenen voor Benin’ actie van december 2021.

Materiaal

TRIUM wil niet alleen financieel, maar ook materieel ondersteunen. Samen met QbD zamelden ze nu al heel wat degelijk en zelfs gloednieuw ICT- en medisch materiaal in voor de twee hospitalen. En het jaar is nog niet eens halfweg…

Wij zijn uiteraard heel blij met dit initiatief en hopen ons partnerschap ook in de toekomst te kunnen verderzetten!
Dankjewel TRIUM en QbD!