TRIUM Clinical Consulting en QbD

Trium Clinical Consulting _ QBD

TRIUM Clinical Consulting en QbD organiseren het ganse jaar door activiteiten ten voordele van onze Stichting. Een groots opgezette sportieve activiteit in juni en juli leverde een heel mooi bedrag op dat integraal zal ingezet worden voor de uitrusting van het medisch centrum in Kassouala. Maar liefst 33 teams van over de hele wereld schreven zich in voor de ‘international sports challenge’ ter ere van het tienjarig bestaan van TRIUM en QbD . Elk team moest wekelijks 120km fietsen, 60km lopen en 30km wandelen. Via Strava registreerden ze hun activiteiten en konden ze ook de prestaties van de andere teams volgen.

Dichterbij huis en op iets kleinere schaal namen twee collega’s het tegen elkaar op in een race rond de stad Lier. De andere collega’s konden inzetten op hun favoriete atleet. De opbrengst van dit wedstrijdje ging ook naar de funding voor het medisch centrum in Kassouala.

Andere activiteiten waaronder een pop-up winkeltje met tweedehandskledij lopen nog. We houden julie op de hoogte. En uiteraard hartelijk dank aan TRIUM Clinical Consulting en QbD .