TRIUM Clinical Consulting in de bres voor Benin!

Geweldig initiatief: het bedrijf TRIUM Clinical Consulting organiseert samen met de Quality by Design (QbD) groep waar het deel van uitmaakt, het hele jaar 2021 fundraising activiteiten ten voordele van de Stichting Hubi & Vinciane!

TRIUM Clinical Cosulting, lid van de QbD groep, is gespecialiseerd in klinische oplossingen voor de medische en biotech sector. Een Belgisch bedrijf dat wereldwijd CRO diensten, consultancy, klinische kwaliteitsdiensten en training aanbiedt. De QbD groep is gespecialiseerd in consultancy gericht op de ondersteuning van bedrijven bij het kwalitatief en veilig op de markt brengen van hun producten of therapieën. Klanten kunnen bij TRIUM en QbD terecht voor de begeleiding van de volledige lifecycle van hun producten van R&D tot distributie.

De missie van TRIUM Clinical Consulting stelt expliciet dat ze een partnerschap willen aangaan met hun medewerkers en klanten. Maar samen met de veertig collega’s van TRIUM en de driehonderd medewerkers van QbD willen ze ook investeren in duurzame ontwikkelingsprojecten in de medische sector. En om dat doel te realiseren vonden ze de ideale partner in de Stichting Hubi & Vinciane.

Fundraising

Een eerste activiteit bracht al een mooi bedrag op dat gebruikt zal worden voor de aankoop van medisch materiaal voor de hospitalen Saint-Martin in Papané en Saint-Jean-de-Dieu in Boko. We vermelden hier graag Bakkerij Laenen uit Olen, 4Bikes Westerlo, WestFit Multisport Academy, Creanina, Schoenmaker Lier, Studio Mira, Kat Wouters en Trium die deze activiteit sponsorden.

Andere fundraising activiteiten worden nog volop uitgewerkt. Het verplicht telewerken dwingt wel tot extra creativiteit, maar gelukkig is dat voor TRIUM geen probleem. Van een ‘remote’ tombola tot een heuse radioshow, alles wordt uit de kast gehaald om geld in te zamelen. En zodra de medewerkers terug naar kantoor mogen, staat een kooklustige collega al klaar om soep te maken voor het goede doel. De sportieve collega’s hebben zich alvast – goed op tijd – ingeschreven voor de ‘Bijbenen voor Benin’ actie van december 2021.

Materiaal

TRIUM wil niet alleen financieel, maar ook materieel ondersteunen. Samen met QbD zamelden ze nu al heel wat degelijk en zelfs gloednieuw ICT- en medisch materiaal in voor de twee hospitalen. En het jaar is nog maar net begonnen…

Wij zijn uiteraard heel blij met dit initiatief en hopen ons partnerschap ook in de toekomst te kunne verderzetten! Dankjewel TRIUM en QdB!

Bezoek de website van Qdb : www.qbd.eu