Jongerenwerking

Vorig jaar hebben we met enkele jongeren onze krachten gebundeld en samen de jongerengroep stichting Hubi&Vinciane gevormd. In onze groep zetelen een 15-tal 20-tot-30-jarigen die ieder kwartaal samenkomen.
Het doel van deze jongerengroep is om met een frisse kijk verschillende, nieuwe initiatieven voor Hubi&Vinciane te bedenken en uit te voeren.

Zo is hier bij een van de eerste vergaderingen het peter-en meterschap naar voren gekomen. Als peter of meter engageer je je tot een kleine maandelijkse bijdrage en ontvang je op regelmatige basis nieuws over het project dat jij ondersteunt. Daarnaast willen we met de jongerengroep ieder jaar een sterk partnership met De Warmste Week van Studio Brussel uitwerken.

Eind 2017 zijn we op verschillende zaterdagen en zondagen, telkens in kleine groepjes, kussenslopen gaan verkopen ten voordele van de stichting. Deze actie was een groot succes, en gaan we zeker in 2018 herhalen en verbeteren!

Voor 2018 hebben we nog enkele andere zaken op de agenda staan, die we zeker met jullie zullen delen!

Wij hopen zo dat we met onze “jongeren” initiatieven ook een steentje kunnen bijdragen aan de droom van de Stichting Hubi & Vinciane.

Grts,

De jongerengroep