Een nieuwe administratief en financieel verantwoordelijke voor het team in Benin

Diayai Dini ADEBI

Begin november vervoegde Diayai Dini ADEBI het lokale team van onze Stichting als nieuwe administratief en financieel verantwoordelijke. We laten je graag met hem kennismaken.

Dini, welke opleiding heb je gehad en wat houdt je opdracht binnen de Stichting in?

Dini: Ik ben financieel accountant van opleiding en in 2019 behaalde ik een professionele master in financiën en boekhouding.

Als financieel en administratief verantwoordelijke moet ik ervoor zorgen dat de verschillende afdelingen van de Stichting over de nodige financiële en materiële middelen beschikken zodat hun werking gegarandeerd kan worden. Ik ben ook verantwoordelijk voor de boekhouding en de personeelsadministratie.

Welke uitdagingen heb je jezelf gesteld en hoe ben je van plan ze aan te gaan?

Dini: Mijn grootste uitdaging is te zorgen voor een transparant en rationeel beheer van de middelen van de Stichting. Om dit te bereiken zal ik een efficiënt boekhoudsysteem opzetten. Eerlijkheid en ethiek zijn voor mij essentiële waarden bij de uitoefening van mijn beroep. Ik wil ook bijdragen aan de goede sfeer en werkcultuur binnen het team. Ik zal altijd luisteren naar collega’s die problemen hebben en proberen meningsverschillen te vermijden.

Wat heb je nodig om je doelen bij de Stichting te bereiken?

Dini: Om mijn doelen te bereiken heb ik de juiste tools nodig evenals de medewerking van mijn collega’s.

Hoe zou je de werkomgeving omschrijven?

Dini: Ik kan gerust zeggen dat de samenwerking vriendschappelijk is, met wederzijds respect en een prettige werksfeer.

Nog een afsluitend woordje ?

Dini: Het lokale team bestaat uit jonge, gemotiveerde medewerkers die zich inzetten om de doelstellingen van de Stichting te bereiken. Het team is erg belangrijk voor de toekomstige ontwikkeling van de Stichting. Jullie kunnen volledig rekenen op mijn inzet en medewerking.

Een nieuwe communicatieverantwoordelijke voor het team in Benin

Begin november vervoegde Florent Bio YAMA het team van onze Stichting als nieuwe communicatieverantwoordelijke. We laten je graag met hem kennismaken.

Rahmat Sokouinto, diëtiste en voedingsdeskundige

Het lokale team van onze Stichting breidt uit: Rahmat Sokouinto, diëtiste en voedingsdeskundige, komt het team versterken.

Meet and greet met Marius Anato

Marius Anato werd recent aangeworven om vanuit het incubatiecentrum de startende ondernemers te ondersteunen en te coachen.