In de kijker – 2020

Heel wat sympathisanten en vrijwilligers nemen zelf het initiatief om onze Stichting in de kijker te zetten of een evenement te organiseren ten voordele van de Stichting. Organiseert u binnenkort een actie en wil u (een deel van) de opbrengst schenken, contacteer dan pascale@hubi-vinciane.be. Elke bijdrage, klein of groot, wordt zeer gewaardeerd.


Mondiale Dag in Sint Andreas
Ook dit jaar werd de Stichting uitgenodigd om haar projecten in Benin toe te lichten tijdens de Mondiale Dag van het Sint Andreas College in Brugge.

De leerlingen van het 4e en 5e secundair luisterden met aandacht naar de presentatie van bestuurders Paul en Muriel. Ze aarzelden niet om vragen te stellen en de discussie aan te gaan.


Info-avond Stichting Hubi & Vinciane in Schilde
Op vrijdag 20 maart om 20 uur kunt u in zaal De Wip, Speelhofdreef 4 in Schilde, nader kennismaken met de Stichting Hubi & Vinciane, haar programma voor de strijd tegen ondervoeding en de acties rond gezonde voeding. Jolien Van de Wijer, die als studente geneeskunde stage en vrijwilligerswerk deed in Benin, vertelt over haar ervaringen in de ziekenhuizen van Boko en Papanè. De toegang is gratis.


Geboorte Felix
Net zoals zijn grote zus Lea, opende ook baby Felix Van den Broeck een geboortelijst in zijn webshop. Vele nuttige artikelen zoals een draagdoek, kinderboeken, een consultatie bij de kinderarts en malarianetten, telkens met levering in Boko of Papanè, vonden gretig afnemers bij familie en vrienden. Proficiat en hartelijk dank aan de ouders en aan alle schenkers.


Windsurfen in Deinze
Ter gelegenheid van hun nieuwjaarsreceptie nodigde Windsurfing Deinze de Stichting Hubi & Vinciane uit om symbolisch hun cheque te ontvangen. De club had immers met hun ‘SUP for life’-actie een bedrag van 6.806,14 euro bij elkaar gepeddeld in het kader van de Warmste Week.
Secretaris-bestuurder Muriel had het genoegen om die namiddag een windsurf-spektakel, een nieuwjaarsduik, een pannenkoekenfestijn, een receptie en pizza’s mee te genieten bij deze warme watersporters.
Hartelijk dank aan alle sportievelingen !


In de kijker – 2019

Heel wat sympathisanten en vrijwilligers nemen zelf het initiatief om onze Stichting in de kijker te zetten of een evenement te organiseren ten voordele van de Stichting.

In de kijker – 2018

Heel wat sympathisanten en vrijwilligers nemen zelf het initiatief om een evenement te organiseren ten voordele van de Stichting.

In de kijker – 2017

Heel wat sympathisanten en vrijwilligers nemen zelf het initiatief om onze Stichting in de kijker te zetten of een evenement te organiseren ten voordele van de Stichting.