In de kijker – 2024

Heel wat sympathisanten en vrijwilligers nemen zelf het initiatief om onze Stichting in de kijker te zetten of een evenement te organiseren ten voordele van de Stichting. Organiseert u binnenkort een actie en wil u (een deel van) de opbrengst schenken, contacteer dan pascale@hubi-vinciane.be. Elke bijdrage, klein of groot, wordt zeer gewaardeerd.


Pidpa

Al meerdere keren ontvingen wij als Stichting Hubi & Vinciane via het initiatief HidroPlus van Pidpa financiële ondersteuning voor onze projecten rond duurzame watervoorziening.

Ook dit jaar waren wij erbij! Pidpa nodigde ons uit bij Hidrodoe in Herentals om de cheque ‘HidroPlus – steun 2023 – water zonder grenzen’ te komen ophalen.

De ontvangst was opnieuw erg hartelijk met een mooie gelegenheid tot netwerken.


In de kijker – 2023

Heel wat sympathisanten en vrijwilligers nemen zelf het initiatief om onze Stichting in de kijker te zetten of een evenement te organiseren ten voordele van de Stichting.

In de kijker – 2022

Heel wat vrijwilligers nemen zelf het initiatief om onze Stichting in de kijker te zetten of een evenement te organiseren ten voordele van de Stichting

In de kijker – 2021

Heel wat vrijwilligers nemen zelf het initiatief om onze Stichting in de kijker te zetten of een evenement te organiseren ten voordele van de Stichting.